Dogs4All 2011

I år som i fjor deltok NBK på rasetorget med egen stand for Norsk Buhund. I fjor var det så mange besøkende på standen at NBK besluttet å leie litt større plass. Vi var på plass på fredag kveld med et godt og entusiastisk mannskap som rigget opp standen så den var klar til lørdag morgen. Den ble riktig fin og vi hadde bra med besøkende hele helgen.

På standen kunne folk få hilse på flere hyggelige eksemplarer av rasen vår, på det meste var det fem buhunder tilstede. Og selvfølgelig like mange og flere entusiastiske buhundeiere som snakket varmt om rasen vår til alle som ville høre. I fjor trakk vi mange mennesker med Kimuras Catinka som lå på bordet og hilste blidt på alle besøkende. Vi gjentok suksessen i år, og nesten alle hunden vi hadde på standen inntok villig plassen på bordet og ønsket alle forbipasserende velkommen innom for en hyggelig stund med informasjon om rasen, en pepperkake og litt kos. 

På selve utstillingen var det påmeldt 16 buhunder, men med storm og dårlig vær var det ikke like mange som møtte opp. Det var likevel en fin gjeng som gikk i ringen. Kimuras Jonas ble BIR og Kimuras Leonora ble BIM. Resultater forøvrig kan sees på NKK sine sider.

NBK takker alle som stilte opp på standen vår og snakket varmt om Norsk Buhund og til de firbente som representerte rasen på en utmerket måte. Vi satser på å gjøre det samme neste år. Gi oss beskjed om du ønsker å stå på standen vår - alle er velkomne.  

 

 

 Flere bilder finner dere på Facebook-siden vår.

 

 

Ekstra informasjon