Diverse aktiviteter i regi av NBK

Her vil vi legge ut diverse aktiviteter som går i regi av Norsk Buhundklubb sentralt eller lokalt. Det vil være av både sosial art og der dere kan bidra litt for klubben.


Velkommen til pinsetreff 2014

 

Norsk Buhundklubb avd. Midt-Norge inviterer alle buhundeiere og buhundinteresserte til pinsetreff på Grimsbu turistsenter i Folldal den 6 til 9. juni.

For bestilling av hytter / motell rom eller plass til Campingvogn/bobil, ta kontakt med Grimsbu Turistsenter på tlf 924 83 529 eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det legges opp til et ”løst” program alle dager, men søndag den 8. juni blir det en dagstur til Krogtjønna med sosialt samvær (grilling), og buhundprat.

På dagsturen er alle velkomne selv om du ikke er der hele helgen. Avgang fra hovedporten kl. 12,00.

Alle kan komme med innspill om aktiviteter vi kan ha.

Det er ingen påmelding, men vi kan tenke oss informasjon om dere har tenkt på en tur og besøke oss enten hele helgen eller bare på dagsturen for planlegging av aktiviteter. (Barn /voksne)

Informasjon om deltagelse eller andre spørsmål kan sendes til

Leder for avd. Midt-Norge

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   eller tlf 92 63 01 82

 

Velkommen alle sammen

 

Med buhundhilsen

Roy Sundby

Leder avd. Midt-Norge

 


 

 

 

Ekstra informasjon